Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres notícies - Recull de premsa

Cercador

Imatge de complement
24/02/2020

Una de cada tres treballadores de la llar i les cures viu per sota del llindar de la pobresa i sense contracte escrit ni alta a la Seguretat Social. Les treballadores de la llar i les cures poden ser acomiadades sense justificació i sense dret a atur. El 10% afirma haver patit abusos sexuals.

Almena Cooperativa Feminista inicia la campanya #DretsRereLaPorta per sensibilitzar i denunciar les condicions del treball de la llar i les cures que pateixen aquestes dones.

Imatge de complement
24/02/2020

 Qui són, què pensen i per què van decidir marxar del seu país? Durant dues setmanes, publicarem deu vídeos que donen veu a alguns joves no acompanyats a Catalunya. Guanyadora dels Premis Rahola 2019, 18+1 és una sèrie documental de l’Agència Talaia, publicada en col·laboració de la 'Directa'

Imatge de complement
07/01/2020

El passat 29 de desembre de 2019 el Diari de Girona va publica un reportatge al voltant del projecte d'atenció als joves migrats sols que viuen a Girona nascut en el marc del Consell de Cohesió i Serveis Socials, amb finançament de Dipsalut i desenvolupat per la Fundació Ser.Gi des del mes de juny de 2019.

Imatge de complement
15/07/2019

Article al mitjà de comunicació La Directa de Judit Font Redolad sobre la relació público-comunitària en el debat de fons sobre la contractació.

149 Registres trobats