Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

22/09/2015
6a. Edició del Shopp Out - Fundació Ramon Noguera

 

Imatge de complement

 

Girona es converteix en la capital del Shopping Social amb la 6a. edició del Shopp Out, la moda és al carrer!

La finalitat del shopping social és divulgar i donar suport a la tasca de la Fundació Ramon Noguera, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Gironès.

 El Shopp Out és un esdeveniment de moda amb més de 30 pop up stores de primeres marques que dura 5 dies. Es pot trobar roba, calçat i complements amb descomptes fins el 70% i el més destacable és que el 5% de les vendes que es fan aquests dies es destinen a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera, de manera que qui compra es converteix en un col·laborador directe de l’entitat.

La mescla de shopping social, amb moda, actuacions musicals i diferents activitats s’alinea sota l’eslògan de Happy Shopping. En aquesta edició, a més, s’impulsa la zona de restauració amb el concepte més trendy de l’actualitat: els food trucks!

 El Shopp Out tindrà lloc del 30 de setembre al 4 d’octubre, en horari de 10h a 21h (el diumenge de 10h a 15h)al c/Indústria, 22 del polígon Mas Xirgu de Girona