Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

27/04/2016
Conferència: "El repte d'entrenar les famílies en competències parentals"

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Sovint, les famílies es troben amb dificultats relacionades amb la parentalitat, com ara la manca de comunicació amb els fills adolescents, l?establiment de límits o l'exercici d'autoritat. Per tal d'abordar aquestes necessitats familiars, sorgeixen noves propostes i estratègies de dinàmiques i patrons intrafamiliars.

 

L'objectiu d'aquesta conferència és promoure la necessitat de l'entrenament en capacitació parental en el treball dels professionals de la intervenció social.

La conferència anirà a càrrec de David Montejo, que presentarà les qüestions principals sobre la capacitat i les competències parentals i analitzarà algunes de les dificultats típiques amb què es troben les famílies per donar les claus sobre com fer-les front.

David Montejo, de l'associació Formació i Desenvolupament, és pedagog i educador social. Té vint anys d'experiència desenvolupant projectes educatius relacionats amb infància i família, tutoria, i educació no formal. Actualment és director d'un CRAE i especialitzat en joves, professionals de l'educació social i supervisió d'equips.

La conferència s'adreça a professionals de la intervenció social i socioeducativa, especialment a aquells relacionats amb la intervenció familiar, però també a famílies i a qualsevol persona interessada en la matèria. 


Data: 28 d'abril de 2016 a les 17 h.
Lloc: Biblioteca Carles Rahola. C. Emili Grahit, 4-6. Girona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

Enllaç:  Inscripcions