Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

27/04/2016
Conferència: voluntariat social i acció comunitària

 

Imatge de complement

El voluntariat està impregnat de valors com la solidaritat, la reciprocitat i la confiança mútua, i tots ells contribueixen significativament al benestar de les persones i les seves comunitats. Persones de tot el món participen en accions de voluntariat motivades per una gran varietat de raons. Al llarg dels darrers anys, el voluntariat i l'acció social han adquirit un sentit i una funció social d'especial rellevància a Europa i també a Catalunya.

El proper 10 de maig, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i la Fundació Pere Tarrés oferiran la conferència "Voluntariat social i acció comunitària", on es posarà de relleu el paper del voluntariat social com a base per a la construcció d'una ciutadania més activa i compromesa. Durant la xerrada també es parlarà de la situació actual del voluntariat social i l'acció comunitària a Europa, quins són els reptes de futur i com trobar les estratègies per fomentar l'acció social entre les persones.


La xerrada anirà a càrrec de Txus Morata, investigadora principal del Grup de Recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, on també és professora titular i directora del Màster Universitari en Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència.


Data: 10 de maig de 2016 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. Bernat Boades, 68. 17005. Girona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Cente de Documentació de Serveis Socials i Fundació Pere Tarrés.