Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Altres notícies - Recull de premsa

24/10/2014
NOU vídeo promocional del Clúster Èxit

 El passat dia 18 d’octubre va tenir lloc al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona la II Jornada del Clúster Èxit, format per 9 entitats de Girona sense ànim de lucre i​ dedicades a la inserció laboral de persones amb especials dificultats i risc exclusió social​ (Fundació Drissa, Fundació Privada Onyar-la Selva, Mas Xirgu del grup Fundació Ramón Noguera, Ecosol, Tresc, Àstrid 21, Brot, Grup Mifas i Fundació Els Joncs)​

En aquesta jornada el Clúster Èxit es va presentar el vídeo coorporatiu del Clúster èxit on s’exposen diferents mesures per  a combatre les necessitats sociolaborals als col·lectius més desafavorits. La primera mesura és  la innovació  amb l’objectiu d’empendre i consolidar noves activitats pròpies i compartides, així com més valor afegit i potencial de la creació de llocs de treball.

La segona mesura consisteix en un pla d’especialització que pretén  aprofitar els punts forts de cada membre del Clúster per millorar la competivitat i incrementant llocs de feina per als col·lectius més desafavorits.

Finalment, es va parlar de la formació que inclou la eficiència de les metodologies, les eines formatives i les eines d’inserció laboral.

Les nou entitats  que formen el Clúster Èxit treballen en xarxa amb diferents agents del territori  gironí, i estableixen  ponts  de col·laboració entre el sector social i laboral.

Imatge de complement

 

Enllaç:  Visualitza´l aquí