Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Altres notícies - Recull de premsa

23/10/2013
IV Congrés del Tercer Sector de Catalunya
Imatge de complement

Un centenar de ponents de diverses disciplines participaran en el IV Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà del 27 al 29 de novembre al centre Internacional de Convencions de Barcelona, sota el lema ‘Avançar en igualtat i drets socials’.

Amb la publicació del programa, també s’ha fet públic qui seran els encarregats de fer les dues conferències plenàries del IV Congrés i que reflexionaran sobre el tema del IV Congrés. La inauguració anirà a càrrec del periodista i filòsof, Josep Ramoneda, mentre que la cloenda anirà a càrrec de l’economista Oriol Amat.

Entre els principals ponents dels col.loquis i debats cal destacar: Enrique Gil Calvo, Catedràtic de sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, Joan Tugores, economista i exrector de la Universitat de Barcelona, Francesc Torralba, director de la Càtedra Ethos d’Ètica Aplicada a la Universitat Ramon Llull, Carles Ramió, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra, o Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.