Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Notícies del CCSS

29/07/2011
La Fundació Ramon Noguera inaugura el nou centre de rentat de cotxes
Imatge de complement

La Fundació Ramon Noguera, va inaugurar ahir un nou centre de rentat de cotxes a Montfullà (Bescanó). Amb aquest nou centre, la fundació amplia la seva oferta de serveis i de llocs de treball amb una vintena de treballadors. Les instal·lacions estan equipades amb maquinària d'alta tecnologia “molt més respectuosa amb el medi ambient”, segons va explicar ahir Pepita Perich, gerent de la fundació.

Com a novetat, el rentat de cotxes de Montfullà es dedica també a la neteja de vehicles de gran volum (autobusos, camions i vehicles industrials), “un servei que no es pot oferir a l'altre centre de rentat de cotxes que té la fundació i que està situat al Mas Xirgu”. “Aquest nou equipament disposa de maquinària industrial de nova generació de la més alta tecnologia existent al mercat, molt més respectuosa amb el medi ambient i que permet un estalvi d'aigua considerable respecte a túnels de rentat convencionals”, va assegurar Perich.

El nou rentat de cotxes s'ha construït en uns terrenys de 4.000 metres quadrats “que ha cedit l'Ajuntament de Bescanó“ al polígon industrial de Montfullà. Els treballs de construcció han suposat una inversió d'1,3 milions d'euros que s'han finançat amb aportacions del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat i les obres socials de Caja Madrid i Catalunya Caixa.

Enllaç:  Web de l'entitat