Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Notícies del CCSS

25/02/2015
El Grup 1 treballa en un document de propostes i recomanacions sobre polítiques i pràctiques sociolaborals per la ciutat de Girona.

 

Imatge de complement

El passat 18 de febere va tenir lloc una nova reunió del grup al Centre Cívic del Barri Vell. La primera part de la reunió del Grup 1 es va donar un espai a les entitats del grup (format per entitats socials del tercer sector, sindicats, patronals i Ajuntament) perquè expliquessin els seus recursos per aquest any 2015, posant èmfasi sobretot en els nous programes i també en una valoració dels resultats 2014. L’objectiu era, per una banda, actualitzar el mapa de recursos de ciutat, i per l’altre conèixer i fer balanç dels resultats per també actualitzar i analitzar les problemàtiques i els col·lectius identificats amb més problemes d’inserció sociolaboral.

Finalment, el grup ha començat a treballar conjuntament en el procés l’elaboració d’un document que reculli un seguit de recomanacions en forma de propostes més o menys concretes que apuntin cap a possibles solucions (assolibles des del món local) a algunes de les problemàtiques que s'han anat recollint en el marc del grup. Propostes adreçades a les institucions públiques i a totes les entitats que treballen en temes sociolaborals. La intenció és presentar el document final acordat al proper plenari del Consell. 

També es va fer el seguiment habitual del programa Girona Actua. En aquest sentit, la seva coordinadora va explicar les últimes dades generals així com les noves activitats i formacions professionalitzadores que s'estan posant a l'abast dels participants al programa. També va destacar la millora en les derivacions i en el treball conjunt, tan amb els referents dels Serveis Bàsics d’Atenció Social com amb les entitats socials.