Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
04/04/2014

Hi ha molts joves que no compten amb una família o el suport d’un adult i s’han de preparar per a l’emancipació abans d’arribar als 18 anys. L’actual context complica aquest repte, però l’emancipació va més enllà de tenir feina i viure fora de la llar familiar. Treballar per afavorir l’emancipació dels i les joves implica un enfocament orientat al treball personal: facilitar eines per prendre consciència i fer una anàlisi general de la situació personal i social i dissenyar el propi projecte de vida.

Imatge de complement
02/04/2014

 El Fòrum Social Català a Girona és un espai de trobada obert, plural i no governamental, d'intercanvi d'experiències, de mobilització i articulació d'entitats i moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles. Durant tots el dia, hi haurà xerrades, debats, videofòrums, etc. vinculats a tres eixos: les lluites, els drets socials i les alternatives al capitalisme.

Entrada lliure

Organitza: Comitè Organitzador FSCAT format per 33 entitats

Imatge de complement
18/03/2014

 

Els propers dijous 27 de març i 3 i 10 d'abril es duran a terme a l'espai CaixaForum de Girona un cicle de xerrades en relació als joves i la seva salut.

Cicle coordinat per Carme Fornells, directora del Centre Jove de Salut de Girona.

 

Imatge de complement
05/03/2014

 El Consorci d’Acció Social de Catalunya organitza un any més la Jornada 10x10’ Càpsules d’Innovació Social. Una jornada oberta als responsables dels serveis socials dels organismes públics i de les entitats del tercer sector que mouen el canvi dels serveis socials a Catalunya avui, així com als estudiants que n’han de liderar el futur

153 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >