Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

Cercador

Imatge de complement
26/08/2014

 Dins del programa PIMEC Emprèn (Assessorament i Formació per a Emprenedors i Emprenedores), el proper dimarts 16 de setembre tindrà lloc el Taller sobre com crear la teva pròpia empresa. 

Imatge de complement
25/06/2014

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Ecodes organitzen per al proper 4 de juliol una jornada de presentació de la Xarxa per a la sostenibilitat d'organitzacions del Tercer Sector.

Imatge de complement
25/06/2014

En el marc del Projecte CIMS d'aliances estratègiques entre l'Institut Català de la Salut a Girona i l'Institut d'Assistència Sanitària, iniciem un cicle de conferències que pretén posar en valor la part més humana de la nostra activitat, ja sigui des d'un punt de vista científic com emocional. En aquesta primera AULA CIMS ens acompanyarà el Dr. Miquel Vilardell amb la conferència “Envellir bé”. El Dr. Vilardell és cap del Servei de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón, catedràtic de Medicina Interna de la Universitat Autònoma de Barcelona i president del Consell Assessor del Govern de la Generalitat en matèria sanitària.

 La sessió, tindrà lloc el 26 de juny, a les 13.00 hores, a la sala d'actes de l'Hospital Santa Caterina
(Parc Hospitalari Martí i Julià. C. Dr. Castany s/n. Salt)

Imatge de complement
19/06/2014

 DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) van organitzar una conferència per donar a conèixer una publicació elaborada pel Grup Igia, que recull experiències basades en la metodologia de l’educació entre iguals en l’àmbit del consum de drogues.

 

Data: 4 de juny de 2014 al centre DIXIT amb seu al Departament de Benestar Social i Família, a Barcelona, i 12 de juny de 2014 a DIXIT Vic i DIXIT Girona

Imatge de complement Ampliar imatge
19/06/2014

Serà el proper dia dia 28 de juny, coincidint amb el Dia del Visitant dels Museus i el Dia d’Alliberament Gai, Lèsbic, Transexual i Bisexual.

Imatge de complement Ampliar imatge
30/05/2014

 DIXIT Girona acollirà, el proper 18 de juny, la presentació de Sensuales: relatos de sexo y afecto en la discapacidad a càrrec de les seves autores: Clara Clos i Gemma Deulofeu. Les relacions sexuals o d’afectivitat entre persones que tenen algun tipus de discapacitat sovint han estat mal vistes o eclipsades pel tabú. Aquest llibre fa una crida a la normalització: eliminar els mites sobre sexe i discapacitat, frenar la discriminació o la sobreprotecció i garantir la màxima qualitat de vida, plaer i felicitat.

Imatge de complement
30/05/2014

Seminari per a emprenedors on l’objectiu és identificar com l’economia social i cooperativa pot esdevenir una eina per emprendre i crear projectes empresarials i, també, conèixer experiències d’economia social i cooperativa del territori. Sessions grupals de 2h on s’exposen casos reals i es provoca la reflexió sobre el model d’empresa de l’economia social i cooperativa

151 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >