Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Altres notícies - Recull de premsa

Cercador

Imatge de complement
11/07/2014

 La Fundació SER.GI ha aplicat el projecte Fe[in]a d’inserció de joves en col·laboració amb el Centre Sociosanitari Mutuam Girona

Imatge de complement Ampliar imatge
25/06/2014

El programa d'integració laboral de l'Obra Social La Caixa, Incorpora, ha facilitat, entre el gener i el maig d'aquest any, 273 llocs de treball a persones en risc o situació d'exclusió social per mitjà de la col·laboració de 109 empreses gironines. L'Obra Social La Caixa ha renovat l'acord de col·laboració amb dotze entitats socials gironines per potenciar el programa d'integració laboral. Les entitats que formen part del Grup Incorpora són: Plataforma Educativa, Càritas Girona, Fundació Gentis, Oscobe, Altem, La Fageda, Drissa, MAP, Astrid-21, Mifas, Fundació Intermèdia, El Vilar i Creu Roja. Per al desenvolupament del programa, és clau la figura del tècnic en inserció laboral. A la demarcació, hi ha 26 d'aquests professionals.

Imatge de complement
17/06/2014

 Un centenar d’alumnes de les escoles Carme Auguet i FEDAC Pont Major i de l’institut Narcís Xifra i Masmitjà han participat durant aquest curs escolar 2013-14 en activitats d’intervenció socioeducativa que l’Ajuntament de Girona i institucions com la Fundació Príncep de Girona (FPdGI) i Càritas Diocesana de Girona han desenvolupat en el territori amb el suport del Servei Educatiu del Gironès del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Imatge de complement
10/06/2014

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a l'adreça sindic@sindic.cat

Imatge de complement
02/06/2014

Aquest servei, que s’usa d’una metodologia pionera, basada en el profund suport a les famílies en risc d’exclusió social, és un servei especialitzat on es treballa amb el tractament de pares i fills amb la millora de les competències i habilitats en l’educació i on s’incideix, sobretot, en la prevenció.

Imatge de complement
28/05/2014

 El projecte busca acostar generacions i fer de la lectura un element més de cohesió social al barri

Imatge de complement
14/05/2014

 El treball en xarxa és una de les assignatures pendents del tercer sector. El desplegament d’aquesta nova forma de treball i de concebre les relacions amb l’entorn ha d’anar acompanyada d’un canvi en la cultura organitzativa de les entitats. Una transformació en la lògica desenvolupada fins al moment.

146 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>