Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cursos i jornades

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
30/05/2014

 DIXIT Girona acollirà, el proper 18 de juny, la presentació de Sensuales: relatos de sexo y afecto en la discapacidad a càrrec de les seves autores: Clara Clos i Gemma Deulofeu. Les relacions sexuals o d’afectivitat entre persones que tenen algun tipus de discapacitat sovint han estat mal vistes o eclipsades pel tabú. Aquest llibre fa una crida a la normalització: eliminar els mites sobre sexe i discapacitat, frenar la discriminació o la sobreprotecció i garantir la màxima qualitat de vida, plaer i felicitat.

Imatge de complement
30/05/2014

Seminari per a emprenedors on l’objectiu és identificar com l’economia social i cooperativa pot esdevenir una eina per emprendre i crear projectes empresarials i, també, conèixer experiències d’economia social i cooperativa del territori. Sessions grupals de 2h on s’exposen casos reals i es provoca la reflexió sobre el model d’empresa de l’economia social i cooperativa

Imatge de complement
30/05/2014

Del 30 de juny al 4 de juliol arriba la 3a escola d’estiu de l’IGOP amb la Innovació Social com a eix conductor. Les dues primeres edicions es varen dedicar als Bens Procomuns i al concepte de l’Empoderament.

Imatge de complement
28/05/2014

 Salt, 30 de maig de 2014, Auditori Factoria Cultural coma  Cros

Imatge de complement
22/05/2014

Del 26 de maig al 3 de juny de 2014 tindran lloc a Osona les 2es Jornades Catalunya sense Armaris. Aquestes jornades tenen un triple objectiu:

  • Ser un punt de trobada de les entitats LGTB de Catalunya, en especial les de fora de Barcelona.

  • Establir vincles amb altres associacions i entitats de la comarca d’Osona.

  • Donar a conèixer la realitat de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals d’Osona als nostres conciutadans i conciutadanes.

Imatge de complement
22/05/2014

La jornada preveu la intervenció de persones expertes en aquests camps en l'àmbit local i un seguit de converses plantejades des de diferents mirades per aprofundir en els aprenentatges i els reptes de la gestió de la diversitat al territori.

Imatge de complement
13/05/2014

Dijous 22, Divendres 23 de maig | Auditori de la ONCE - Av. Gran Via de les Corts Catalanes, 400. 08015 - Barcelona.

Imatge de complement
09/05/2014

Els objectius d'aquest programa són: oferir coneixements teòrics i pràctics sobre participació ciutadana, donar eines per adquirir habilitats personals, col·laborar en la formació contínua del personal de l'Administració local i enfortir la xarxa de tècnics locals mitjançant la reflexió, l'intercanvi d'experiències i el foment del debat sobre aquest tema.

153 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | >