Saltar a continguts

Consell de Cohesió i Serveis Socials

Navegació

Menú principal

Cicle de Debats - Abril 2016

Presentem la primera edició dels “Debats per la inclusió social de Girona”, un cicle de 3 debats organitzat pel Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona, òrgan municipal que aglutina diferents entitats i agents socials locals.

Des de fa tres anys el Consell treballa a partir de 3 grups de treball per sumar esforços i articular accions conjuntes que facin front a problemàtiques socials que s’han vist agreujades els últims anys per l’impacte de la crisi econòmica. Problemàtiques que han derivat en un augment de les situacions sobrevingudes de pobresa i exclusió i que condicionen la vulnerabilitat i la incertesa vital de moltes persones i famílies de Girona, fet que incrementa les desigualtats i posa en risc la cohesió social.

L’objectiu principal del cicle és obrir un espai de diàleg per reflexionar i per entendre i compartir diagnòstics en relació a les temàtiques que s’han treballat des de cada grup. També pretén debatre i proposar accions i idees que puguin plantejar, des de les possibilitats del món local, respostes concretes a reptes capitals com la millora de l’ocupabilitat o la lluita contra l’exclusió social i treballar coordinadament entre tots els agents per orientar l’acció al foment d’oportunitats i a la garantia dels drets socials.

Annex: Programa_debats  (pdf 100.20KB)
Imatge de complement